2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Išmanusis turizmas atveria kelią potyriams!

Juk visi žinome, kad pojūčiai – tai pirmas pasaulio pažinimo būdas. Todėl potyrių ieškojimo vedami ir subūrėme komandą naujam iššūkiui!
Esame tarptautinę ir unikalią patirtį turinti entuziastų grupė, kuri kuria visiškai naują ir neišnaudotą startapą Lietuvoje. Jo pagrindinė esmė - didžiąją dalį vadovėlių informacijos perteikti patirtimi. Juk patirtys gali būti tik realios ir asmeninės, o visa kita jau yra simuliantai.
Projekto metu tirsime naujus patyriminius mokymo metodus ir kartu su vaikais vyksime į pažintinę mokomąją kelionę, kurios pabaigą vainikuos saulėtoji Ispanija! Joje tris mėnesius, taikydami ilgalaikius patyriminius mokymo metodus, ieškosime geriausių ir naudingiausių būdų kūrybiškai perteikti žinias bei motyvuoti vaiką aktyviai veikti ir kurti savo pažinimo pasaulį. Mes garantuojame, kad sudarysime geriausias sąlygas vaikams ne tik tyrinėti ir perprasti savuosius pojūčius, bet ir suvokti naują informaciją taip, kaip turbūt daugelis iš mūsų svajojo vaikystėje – tiesiog kitaip!

 Turėdami Švietimo ministerijos ir Lietuvos Edukologijos Universiteto palaikymą, tikimės, kad tokio pačio palaikymo sulauksime ir iš Jūsų! Tad sekite mūsų naujienas, potyrius ir išgyvenimus arba prisidėkite prie mūsų ne tik mintimis, bet ir darbais!

2 komentarai: